Tag "почест"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Илјадници луѓе оддаваат почит на почесниот Папа Бенедикт XVI

Пред погребот во четврток, телото на почесниот папа Бенедикт XVI е изложено во базиликата Свети Петар, каде што верниците можат да му оддадат последна почит и да ги упатат своите