Tag "пофална молитва"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Секогаш да му воздигнуваме пофалба на Господа

Пофалната молитва беше во центарот на катехезата на папата Фрањо за време на Генералната аудиенција во среда 13 јануари 2021 година, која се одржа во библиотеката на Апостолската палата. Продолжувајќи