Tag "постојан набљудувач во ОН"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Светиот Престол: Верската слобода се прекршува во третина од земјите во светот

Во своето обраќање на 55. седница на Советот за човекови права, надбискупот Еторе Балестеро, постојан набљудувач на Светиот Престол при Обединетите нации и други меѓународни организации во Женева, повика на