Tag "постојан набчудувач"

Врати се на почетна
Свет

Женски гениј – срце кое гледа

Во формирањето и едукацијата на срцето – жените се учители на светот. „Срце кое гледа“ е еден од начините за дефинирање на „женскиот гениј“ – рече надбискупот Бернардито Ауца,