Tag "постојаниот набљудувач"

Врати се на почетна
Вести Свет

Нов апел во ООН за Сирија

Во своето објаснување на 15 март 2017 година, на 34 сесија на Советот за човекови права за состојбата во Сирија, постојаниот набљудувач на Светиот престол при ООН, во Женева, монс.