Tag "постапка за брак"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Спасението на душите е целта на секое пасторално делување

Спасението на душите треба да биде целта на секое пасторално делување – истакна Светиот Отец во говорот до епископите кои учествуваат на стручниот курс за новата постапка за брак, на