Tag "Последни разговори"

Врати се на почетна
Ватикан

Последни разговори: Нова книга на Бенедикт XVI

Во својата книга папата Бенедикт на разбирлив јазик зборува за прашања кои ги интересираат сите луѓе на пример за тоа што е вера, каде всушност се наоѓа Бог,