Tag "последен ден"

Врати се на почетна
Македонија Размислување

Ако денес е твојот последен ден…

Бидејќи не го знаеме ниту денот ниту часот. Еден ден навистина ќе биде последен. А ти биди подготвен за него. Секој ден.