Tag "Послание до Галатјаните"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Да говориме за Христос со културите во светот

Во својата катехеза на Генералната аудиенција во среда 13 октомври 2021 година, за Посланието до Галатјнаите, Папата истакна дека слободата стекната од воскреснатиот Христос не е во спротивност со културите