Tag "посета Ад Лимина"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата ги прими епископите од Кенија

„Разобличување на секоја форма на насилство, особено она во името на Бог. Бидете пример за помирување, праведност и мир за цела Кенија“. Ова беше повикот на папата Фрањо до епископите