Tag "Порфириј"

Врати се на почетна
Вести Свет

Честитка од Меѓународната епископска конференција Свети Кирил и Методиј до новоизбраниот патријарх на СПЦ Порфириј

Меѓународната епископска конференција Свети Кирил и Методиј на 18 февруари упати честитка до новоизбраниот патријарх на Српската православна црква Порфириј. Честитката на Меѓународната епископска конференција Свети Кирил и Методиј ја