Tag "Портакомаро"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо во Пиемонт, во местата на неговите корени

Папата Фрањо во сабота 19 ноември 2022 година пред пладне пристигна во Портакомаро, недалеку од Асти, и отиде во приватна посета кај својата братучедка. На празникот Христос Цар ја предводеше