Tag "порака Светски ден на сиромашните 2020"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Во сабота ќе биде претставена пораката на Папата за Светскиот ден на сиромашни 2020

Во сабота 13 јуни во Ватикан ќе биде претставена Пораката на Папата за Светскиот ден на сиромашни 2020, соопшти во среда 10 јуни Канцеларијата за печат при Светиот Престол. Тема