Tag "Порака за светскиот ден на социјални медиуми"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Треба да се покаже вистинскиот живот, да излеземе и да ги запознаеме луѓето

Во пораката за 55. Светски ден на социјалните медиуми, кој годинава се слави на тема „Дојди да види“ (Иван 1,46). Да се комуницира преку средби со луѓе каде и да