Tag "порака за мир"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Вештачката интелигенција во пораката на Папата за следниот Светски ден на мирот

Темата која папата Фрањо ја одбра за Светскиот ден на мирот, 1 јануари 2024 година, е објавена на 8 август 2023 година од Дикастеријата за промовирање на интегрален човеков развој: