Tag "Понтеведра"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Последната објава на сестра Луција во Туј

Три години подоцна (1929) сестра Луција имала повторно објава, која ја опишува со следните зборови:

Вера Сведоштва

Богородица се објавува на сестра Луција во Понтеведра и Туј

Овие објави се дополнување на оние во Фатима, а воедно исполнување на ветувањата кои Пресвета