Tag "Пол Галагер"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Потпишан договор помеѓу Светиот Престол и Буркина Фасо

Договорот е составен на француски јазик, има преамбула, 19 члена и додатен протокол со кој на Католичката црква во Буркина Фасо и се гарантира извршување на своето послание.