Tag "Поликоро"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Потребна е „добра политика“, бидејќи војната е неуспех на политиката

Примајќи ги во аудиенција младите кои се вклучени во процесот на општествена-политичка формација, како дел од проектот Поликоро на Италијанската бискупска конференција, Папата истакна дека политиката денес не ужива добар