Tag "поларизација"

Врати се на почетна
Ватикан

Нашите активности влијаат на состојбата на гладните во светот

Време е за промена на сегашниот менталитет и да се престане да се мисли дека нашите активности не влијаат врз гладните, стои во твитер порката на папата Фрањо, објавен на