Tag "позитивно кслење"

Врати се на почетна
Свет

Папата Фрањо светски водач со најпозитивно мислење

Според новото глобално истражување поголемиот број од луѓето имаат позитивно мислење за папата Фрањо. Угледната истражувачка мрежа Worldwide Independent Network/Gallup International Association;