Tag "пожарникар"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Како пожарникарот Том од Њу Јорк стана свештеник?

Страшните случувања кои се одвиваа на 11 септември 2001 година во центарот на Њу Јорк променија многу животи. Ние ви го пренесуваме сведоштвото на пожарникарот Том Колучи.