Tag "подѓаконско ракополагање"

Врати се на почетна
Македонија

Подѓаконско ракополагање во Скопје

На Светата литургија во капелата на ординаријатот на Скопска бискупија на 18 јуни од рацете на Скопскиот бискуп и Апостолскиот егзарх во Македонија Н.В.П. д-р Киро Стојанов,