Tag "Подготвителна комисија за Генералното собрание на Епископската синода"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Формирана е Комисија за подготовка на Генералното собрание на Епископската синода

Генералниот секретар на Синодата, кардинал Марио Греч, именува седум членови во Комисијата за подготовка на Генералното собрание на Епископската синода, која ќе се одржи во октомври 2023 година.