Tag "Погледни кои му биле првите гости на Папата за роденденот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Погледни кои се првите гости на Папата за роденденот

Папата Фрањо утрото на 17 декември во 7.15 минути прими осум бездомници кои му го честитаа