Tag "поглавари"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо и поглаварите на либанските христијански заедници молеа за мир во Либан

Ден на молитва и размислување за Либан се одржа во Ватикан на 1 јули 2021 година во присуство на папата Фрањо и поглаварите на либанските христијански заедници. Собрани во базиликата