Tag "плоштад Мигнанели"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо ја довери Блажена Дева Марија на сите оние кои ја изгубиле надежта

Папата Фрањо во недела 8 декември 2019 година, како и секоја година на празникот Безгрешно зачнување, ѝ оддаде почит на Блажена Дева Марија посветувајќи ја статуата која се наоѓа на