Tag "племе Лоутц"

Врати се на почетна
Свет

Католиците од Тибет без свештеник ја зачувале својата вера

Во сиромашните делови во срцето на Тибет католиците со децении ја живеат својата вера, оддалечени од големите комуникациски патишта, пристапни само со одење пеш.