Tag "пладневен наговор"

Врати се на почетна
Ватикан

Црквата се раѓа како универзална, една и католичка

Излевањето на Светиот Дух во срцата на учениците на Педесетница означува почеток на нов период на сведоштво и братство. Тој нов период доаѓа одозгора, од Бог