Tag "Пиј X"

Врати се на почетна
Ватикан

На празникот на свети Пиј X Папата молеше на неговиот гроб

Светиот Отец на 21 август приреди пријатно изненадување за верниците кои на литургискиот спомен на свети Пиј X дојдоа на Литургија во свечената капела во базиликата Свети Петар.