Tag "Пија Алонсо Вуртцбах"

Врати се на почетна
Вести Сведоштва Свет

Мис Универзум подарила луксузни подароци на филипинскиот Каритас

„Да делиме едни со други. Да делиме не очекувајќи ништо за возврат,“ рече филипинката Мис Универзум.