Tag "писмо со сочувство"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов испрати сочувство по повод смртта на монс. Дучкиќ

По повод смртта на монс. Никола Дучкиќ, Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, монс. Киро Стојанов во петок 31 декември 2021 година испрати сочувство до задарскиот надбискуп монс. Желимир