Tag "писмо. Папа"

Врати се на почетна
Ватикан

Писмо на Папата до епископите во Нигерија

Во Велликиот Пост папата Фрањо не престанува да ја изразува својата духовна блискост кон оние што страдаат. Во писмо до нигериските епископи тој се заблагодари на Црквата во земјата,