Tag "писменост"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Мирот бара развој и образование

Папата Фрањо ги прими волонтерите на Делото за унапредување на писменоста во светот (ОПАМ), по повод 50-годишнината од основањето.