Tag "пископска синода за синодалноста"

Врати се на почетна
Вести Свет

Синода: Европското континентално собрание започна во Прага

Двесте делегати од цела Европа се собраа во чешкиот главен град Прага за да дискутираат за плодовите од синодалната работа на локално ниво. Европското континентално собрание за третата фаза на