Tag "Пиетро Патолин"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардинал Пиетро Паролин поттикна на молитва за Венецуела

Кардинал Пиетро Паролин Папскиот државен секретар на 13 август 2016 година ја преводеше светата Литургија за млади во италијанското светилиште Свети Гаврил од Жалосна Богородица.