Tag "Пиербатист Пицабал"

Врати се на почетна
Свет

Ерусалимско латинскиот патријарх Твал се повлече од службата

На празникот свети Иван Крстител 24 јуни оваа година Папата согласно канон 401 член 1 од Законикот за канонското право го прифати повлекувањето на Ерусалимскиот латински патријарх Фуад Твал