Tag "Петровци"

Врати се на почетна
Македонија

Во Петрoвци е погребан отец Јоаким Дудаш

Во понеделник 2 ноември 2015 година на гробиштата во родното Петровци, Хрватска е погребен о. Јоаким Дудаш, поранешен и долгогодишен парох на црквата „Успение на Пресвета Богородица“ во Нова Маала.