Tag "Петралинци Светлина"

Врати се на почетна
Македонија

Караванот Католици.мк се претстави пред верниците во Петралинци

Караванот Католици.мк во понеделник 11 април 2016 година го продолжи своето претставување пред верниците на парохијата „Свети Кирил и Методиј“ во Петралинци.