Tag "Петко Христов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов упати писмо со сочувство по повод смртта на Никополскиот бискуп Петко Христов

Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх монс. д-р Киро Стојанов на 15 септември 2020 година упати писмо со сочувство до Апостолскиот администратор на Никополската бискупија монс. Страхил Каваленов по