Tag "петер Федерико Ломбарди"

Врати се на почетна
Ватикан

Детали од програмата на Папата за СДМ во Краков

Света Литургија во Богородичното светилиште во Јасна Гора, посета на нацистичкиот концентрационен логор Аушвиц и Биркенау и премин низ светата врата во светилиштето на Божјото милосрдие