Tag "Петар Палиќ"

Врати се на почетна
Вести Свет

Хиротонисан новиот Дубровнички бискуп, монс. Роко Гласновиќ

За време на евхаристиското славење во катедралата Богородица Велика во Дубровник во сабота, 22 јануари 2022 година е хиротонисан новиот Дубровнички бискуп, монс. Роко Гласновиќ.

Вести Македонија

Најава: Прослава на „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје

По повод прославата на празникот „Пресвето Срце Исусово“ патронот на Скопската бискупија и парохија во петок 8 јуни 2018 година во 18.00 часот,