Tag "Петар и Павле – Гевгелија"

Врати се на почетна
Вести Македонија

На празникот Свети Петар и Павле епископот Стојанов ќе служи Молебен на Паљурци и света архиерејска Литургија во Гевгелија

На празникот Свети Петар и Павле, 12 јули 2023 година со почеток во 17.00 часот, на темелите на црквата Свети Павле во Паљурци, Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов, Скопски бискуп