Tag "Пелистер"

Врати се на почетна
Македонија

Младите од Скопската парохија на еднодневна посета на Пелистер

Во понеделникот на 25 мај 2015 година во организација на капеланот дон Јошт Мезег младите од Скопската парохија го посетија Националниот парк Пелистер.