Tag "Пелетиер"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Професорката Пелетиер ги подготви размислувањата за Крстниот пат во Колесеумот

Размислувањата за Крстниот пат на Велики Петок во римскиот Колеосеум оваа година