Tag "Педијатарска амбуланта Света Марта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Забележете ги потребите на луѓето

Примајќи ги во недела 19 декември 2021 година во салата Павле VI. вработените и соработниците на педијатриската амбуланта Света Марта, која слави 100 години од основањето, Папата се препушти на