Tag "Паула Мерил"

Врати се на почетна
Свет

Сочувство од американските епископи за двете убиени чесни сестри

Преданост на посветениот живот и сочувство со ближните – така монс. Јосиф Курц претседател на Американската бискупска конференција го опиша животот на сестрите Маргарет Хелд и Паула Мерил