Tag "Пат до мирот"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

На кралот и кралицата на Јордан им е доделена ватиканска награда

Во Њујорк, Фондацијата, основана во 1991 година од Светиот Престол при Обединетите нации, на јорданскиот крал Абдула бин Ал-Хусеин и кралицата Ранија и додели признание за нивниот придонес во меѓуверскиот