Tag "Патријархот на Антиохиската источно-мелкитска католичка црква Јосеф Абси"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата и Антиохискиот патријарх се молат за прогонуваните христијани

Утринската светата Литургија во вторникот на 13 февруари 2018 година, папата Фрањо ја славеше со Патријархот на Антиохиската источно-мелкитска католичка црква Јосеф Абси, во домот Света Марта.