Tag "Патрис Емери Тровоада"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо во аудиенција го прими премиерот на Демократска Република Сао Томе и Принсипе

Папата Фрањо во Апостолската палата во Ватикан го прими во аудиенција премиерот на Демократска Република Сао Томе и Принсипе, а билатерално разговараа на теми за образование, здравство и безбедност на