Tag "патер Федерико Ломарди"

Врати се на почетна
Ватикан

Во Евангелието е клучот за соочување со актуелните проблеми

На свршетокот на првиот ден од апостолската посета на Папата на Еквадор, патер Федерико Ломбарди, директор на Канцеларијата за печат на Светиот Престол и на Радио Ватикан,